Platsannons barnskötare

Är du vår nya Barnskötare?

Vill du bli vår nya Barnskötare och en viktig del av teamet på vår Förskola? Vi söker dig som vill arbeta med varje barns individuella behov tillsammans med engagerade och erfarna kollegor.

Förskolan Asken ligger naturskönt i Tysslinge ca 15 min utanför Örebro City. Vår inriktning är ett lärande i natur och miljö i en trygg och skapande Förskola. Vi är ett Föräldrakooperativ som startade 1985 och vår barngrupp består idag av 19 barn i åldrarna 1-5 år. Hos oss hittar du erfaren personal och engagerade föräldrar som strävar efter att skapa den bästa miljön för både personal och barn. Vi är idag två förskollärare och en barnskötare. Nu söker vi dig som barnskötare för att komplettera vår personalgrupp.

Som barnskötare på Asken är du en viktig del i våra barns vardag. Du förväntas att leda och stimulera barnens pedagogiska utveckling enligt uppsatta mål tillsammans med dina kollegor. Då vi är en liten personalgrupp är det viktigt att just du aktivt medverkar till att skapa en positiv, utvecklande och kreativ miljö på vår Förskola.

Som person är du kreativ, nyfiken och utvecklingsinriktad. Du har lätt för att ta egna initiativ och eget ansvar samt lätt för att samarbeta med dina kollegor och jobba tillsammans med andra. Du är lyhörd och har lätt att följa och se barnens individuella behov.

Kvalifikationer

Utbildad barnskötare eller motsvarande utbildning/arbetslivserfarenhet

Erfarenhet från arbete i barngrupp, utbildning inom ICDP samt upprättande av utvecklingsplaner är meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Vi erbjuder schemalagd planeringstid, pedagogiska måltider, friskvårdsbidrag, årligt bidrag till arbetskläder, lediga fredagar enligt schema, korta beslutsvägar samt stora möjligheter att påverka arbete och miljö.

Tjänsten är tillsvidareanställning på ca: 75-87,5% eller enligt överenskommesle. Vi tillämpar 6-månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Om du blir erbjuden tjänsten kommer vi att begära ett utdrag ur belastningsregistret.

Frågor om tjänsten besvaras av:

Rektor: Elina Sihvo 019-296457 E-post: rektor@forskolanasken.se Ordförande: Kristoffer Ingeby, 0704-902414 E-post: ordforande@forskolanasken.se