Personal


Jag heter Ullis och jobbar som barnskötare och har gjort så sedan 2000. Jag gillar att pyssla, skapa och baka. Tillsammans med Elina ansvarar jag för Mulle- och Knytteverksamheten på Asken. Jag bor i Vintrosa med min man, mina tre barn och två hundar. 

Camilla heter jag och jag började på Asken hösten 2018. Jag är utbildad barnskötare med kandidatexamen i genusvetenskap. Som pedagog brinner jag för jämställdhet och trygghet. Jag bor i Örebro sedan två år tillbaka med min man och våra katter. Camilla är för tillfället föräldraledig.


Jag heter Jenny och är förskollärare på Asken sedan Mars 2021. I mitt arbete som förskollärare är det min vilja att bemöta barnen på ett lågaffektivt sätt. När det kommer till barns lärande och utveckling grundar sig mina tankar i att låta barn få möjlighet att erfara och erövra världen med min vägledning. Men för att det ska vara möjligt så är trygghet grundläggande. Därför lägger jag ner mycket tid på att skapa trygga relationer utifrån barns unika och personliga behov. När barn känner sig trygga föds en drivkraft att vilja utforska mer.