Personal

 

 

Hej! Elina heter jag och jobbar som rektor/förskollärare på Asken. Jag har jobbat här sedan hösten 2002 och uppskattar verkligen den åldersblandade barngruppen och de korta beslutsvägarna. Matematik och Mulle/Knytte är två av mina ansvarsområden. Jag bor i Fjugesta med min sambo och vår dotter född 2008. 

 

Jag heter Daniel, är förskollärare på Asken sedan augusti 2016 och har bland annat ansvar för musiken med barnen. Jag tycker om att sjunga och spela och det blir främst gitarr och ukulele med barnen. Att få uppleva och lära med flera sinnen samtidigt tror jag är det mest effektiva och roligaste för barnen. Jag bor i Örebro tillsammans med hustru och dotter. 

 

Jag heter Ullis och jobbar som barnskötare och har gjort så sedan 2000. Jag gillar att pyssla, skapa och baka. Tillsammans med Elina ansvarar jag för Mulle- och Knytteverksamheten på Asken. Jag bor i Vintrosa med min man, mina tre barn och två hundar. 

 

Camilla heter jag och jag började på Asken hösten 2018. Jag jobbar för närvarande deltid, och när jag inte är på Asken så studerar jag Genusvetenskap C på Högskolan i Gävle. Där jobbar jag för närvarande med att skriva en C-uppsats i genus om barnlitteratur, med fokus på uttryck för rädsla. Till sommaren är jag färdig med min utbildning. Jag är utbildad barnskötare, och som pedagog brinner jag för jämställdhet och trygghet. Jag bor i Örebro sedan två år tillbaka med min sambo och vår katt.

 

 

 

 

Lina Ludvigsson heter jag och arbetar som kock på Asken sedan 2013. Jag bor i Lövsätter, på andra sidan Örebro från Asken sett, tillsammans med min man och två barn. Mina stora intressen är odling och matlagning, vilket passar väldigt bra med mitt arbete här på Asken. Jag är även utbildad gymnasielärare inom restaurang samt har många års erfarenhet från restaurangbranschen. Här på Asken brinner jag lite extra för måltidspedagogik och är den som driver detta arbete framåt. 
Tjänstledig till och med 2020-06-15