Personal


Jag heter Daniel, är förskollärare på Asken sedan augusti 2016 och har bland annat ansvar för musiken med barnen. Jag tycker om att sjunga och spela och det blir främst gitarr och ukulele med barnen. Att få uppleva och lära med flera sinnen samtidigt tror jag är det mest effektiva och roligaste för barnen. Jag bor i Örebro tillsammans med hustru och dotter. Föräldraledig

 

Jag heter Ullis och jobbar som barnskötare och har gjort så sedan 2000. Jag gillar att pyssla, skapa och baka. Tillsammans med Elina ansvarar jag för Mulle- och Knytteverksamheten på Asken. Jag bor i Vintrosa med min man, mina tre barn och två hundar. 

 

Camilla heter jag och jag började på Asken hösten 2018. Jag är utbildad barnskötare med kandidatexamen i genusvetenskap. Som pedagog brinner jag för jämställdhet och trygghet. Jag bor i Örebro sedan två år tillbaka med min man och våra katter.

 

Sara heter jag och har jobbat på Asken sedan november 2019. Ett av mina ansvarsområden här är svenska. Jag uppskattar att få arbeta på en liten förskola där jag upplever att gruppen blir väldigt sammansvetsad trots åldersskillnader. Jag bor i Örebro tillsammans med min sambo och våra katter. Föräldraledig


Jag heter Jenny och är förskollärare på Asken sedan Mars 2021. I mitt arbete som förskollärare är det min vilja att bemöta barnen på ett lågaffektivt sätt. När det kommer till barns lärande och utveckling grundar sig mina tankar i att låta barn få möjlighet att erfara och erövra världen med min vägledning. Men för att det ska vara möjligt så är trygghet grundläggande. Därför lägger jag ner mycket tid på att skapa trygga relationer utifrån barns unika och personliga behov. När barn känner sig trygga föds en drivkraft att vilja utforska mer.